dinsdag, juni 09, 2020

De outsider galerie is weer geopend met inachtneming van de RIVM maatregelen. Vanaf 6 juni tot en met 19 september kunt u het werk bewonderen en kopen van Jonathan Wesseling en Dave Stamm.

Dave Stamm
Jonathan Wesseling

Mocht u liever thuis de werken bekijken? Ga dan naar de webshop van Vialumina.

woensdag, januari 22, 2020

Galerie Vialumina opent het jaar 2020 met een nieuwe expositie van twee kunstenaars,
Wim Rutte en Sander van den Assem

Wim is een veelzijdig kunstenaar maakt graag objecten van Meccano, hout, touw en ijzerdraad. Ontwierp en bouwde originele meubels en is tegenwoordig bezig met keramiekbeeldjes, oliepastelkrijttekeningen en acrylverf. De natuur, kunstboeken. documentaires op P.C. en T.V. vormen een bron van inspiratie.  

Sander houdt zich sinds 2008 bezig met tekenen en nu ook met aquarelleren. Zijn werk is zowel fantasierijk als kleurrijk vanwege het veelvuldig gebruik van kleurcontrasten.
Geïnspireerd door andere kunstenaars, meditatie en natuur is het maken van kunst voor Sander steeds meer een werkvorm geworden om beter met het leven om te kunnen gaan. Of zoals Sander het zelf stelt:
“ In die zin ben ik geen kunstenaar maar vormt de kunst mij.”               

De expositie is van zaterdag 11 januari 2020 tot en met zaterdag 28 maart 2020 Geïnteresseerden zijn van harte welkom iedere zaterdag en de eerste zondag van de maand tussen 13.00 -17.00 uur.